Over De Columnisten

Welkom in de speeltuin van De Columnisten!

Op deze blog verzamelen en schrijven wij verhalen over onderwerpen die ons opvallen, die we meemaken, die ons aan het hart gaan of soms gewoon omdat het kan. Oftewel: we schrijven over van alles en nog wat. Hierbij hebben we slechts een gezamenlijk doel in het achterhoofd en dat is dagelijks blijven schrijven. Na ruim een jaar kunnen we vaststellen dat de formule ‘samen is beter dan alleen’ staat als een huis.

Voor de rest tikken we stukjes allemaal voor ons zelf, maar we helpen elkaar wel bij schrijfstijlen, spelling en grammatica etc. Zo schrijven we niet alleen meer, maar leren we ook nog van elkaar. Daarnaast houden we de blog divers en hopen we lezers uit allerlei hoeken te bereiken. Als het even kan klikken jullie massaal door met hopelijk als resultaat een gezellige gevarieerde warboel als community op te zetten. Ambitieus zijn is tenslotte een vrij goed, net zoals wij hier lekker onze gang kunnen gaan. Nu we toch je aandacht nog te pakken hebben en je ongetwijfeld deel wil maken van onze vaste reactiespammers volgt hier een kort voorstelrondje per dag.

Maandag: Thijs

21-jarige langstudent politicologie. Allergisch voor aluhoedjes en onderbuiken. Speelt sinds 2011 in een toneelgroep en pretendeert daarnaast basgitaar te spelen. Staat waarschijnlijk met zijn foto in het woordenboek bij “chaoot”. Zal vooral beschouwende stukken schrijven over nationale en internationale politiek.

Klik hier om Thijs z’n inbreng op deze blog te lezen.

Dinsdag: Thomas

Tweeëntwintigjarige student Psychologie met onderwijskundige achtergrond. Liefhebber van allerlei muziek, bij voorkeur dat wat op festivals actief is, evenals (speciaal)bier. Ruimdenkend, filosoferend, maar soms iets teveel nadenkend over niet al te relevante zaken. Heeft daardoor bijna overal wel een mening over. Lui, maar toch af en toe ook sportief. Al eeuwenlang verstokte fan van Pokémon en andere nostalgische dingetjes.

Klik hier om Thomas z’n inbreng op deze blog te lezen.

Woensdag: Roel

Drieëntwintig jaar. Heeft competenties gehaald. Gekwalificeerd mbo-fotograaf. Studeert nu journalistiek in Utrecht. Is direct. Maakt en luistert graag radio. Nuttigt dagelijks bier, melk, spaghetti bolognese en appelmoes. Schenkt voor dagelijkse kost koffie op de trein, maar lust dat zelf niet. Is zowel analoog als digitaal gamer, maar kan zijn tijd ook vaak verdoen met het bekijken van series.

Klik hier om Roel z’n inbreng op deze blog te lezen.

Donderdag: Iris

Ex studente Media&Cultuur in Amsterdam en nu student aan Universiteit Leiden om daar de master Journalistiek & Nieuwe Media af te maken. Affiniteit voor politiek en genderissues. (Modern)Feminist in hart en nieren, sarcast en actief aanhangster van slechte humor. Heeft overal een mening over, daarom niet zelden wat moeite met nuance en subtiliteit.
“Ik ken mijn grenzen heel goed, ik zwaai altijd vriendelijk naar ze wanneer ik weer eens passeer”

Klik hier om Iris haar inbreng op deze blog te lezen.

Vrijdag: Meike

Tweeëntwintigjarige dame met een passie voor media, (pop)cultuur, verschillen en geschillen. Wordt later een te politiek correcte lerares Engels. Vertoont feministische verschijnselen die direct teniet worden gedaan door de vrouwonterende rapmuziek die ze in het geheim luistert. Zweeft in het grijze gebied tussen kritiekgevoelig en zorgeloos.
Is uiteindelijk slechts een blank hipstermeisje met meningen waar ze geen recht op heeft.

Klik hier om Meike haar inbreng op deze blog te lezen.

Wij zijn de Columnisten. Lijkt het je nou ook leuk om voor ons te schrijven. Mail dan naar roelbreet@live.nl.

Advertenties

3 reacties op ‘Over De Columnisten

  1. Alexander 8 oktober 2014 / 10:56

    Agressie, hokjes poltiek, misleiding van burgers door de bedrijven/ fabrikanten, discriminatie, geen ruggegraat hebben, belazerd en opgejuind door de media op elk gebied in onze samenleving, normen/waarden en respect voor elkaar dat is er al jaren niet meer.

Deel je mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s