Driewerf hoera, Columnisten van Catan bestaat een jaar!

bdayJe leest het goed, het is vandaag een jaar geleden dat de eerste blogpost op Columnisten van Catan door Lucas werd gepubliceerd; een echte mijlpaal dus!
Het is een druk jaar geweest voor ons, waarin ikzelf in ieder geval veel persoonlijke groei in schrijven heb doorgemaakt, maar ook waarin wij als groep verder zijn ontwikkeld. Ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat wij er in ieder geval veel plezier in hebben gehad en hopelijk in de toekomst nog zullen hebben. Voor sommigen heeft het geen jaar mogen duren, en anderen hebben het jaar nog niet gehaald, maar ik denk dat we met zijn allen blij mogen zijn met wat we hebben bereikt.

Natuurlijk hebben wij veel van ons lange bestaan (een jaar is toch best lang) te danken aan onze lezers. We hebben vanaf de eerste maanden een vaste schare lezers en reageerders gehad, die ons hebben gemotiveerd te blijven schrijven. Ook is het fijn om te zien dat we over de afgelopen paar maanden gemiddeld meer lezers per blogpost hebben gekregen; ook in dat opzicht groeit Columnisten van Catan dus nog lekker door!

In het kort: wij vieren vandaag onze eerste verjaardag en willen jullie, vaste en sporadische lezers, hartelijk bedanken voor de kritische stem en de steun die jullie ons hebben gebracht.

Op naar twee jaar CvC!

 

Advertenties

Een reactie op “Driewerf hoera, Columnisten van Catan bestaat een jaar!

  1. Jasmien 7 mei 2014 / 08:22

    Proficiat! Goed bezig, doe zeker zo voort zou ik zeggen! De wereld wordt alleen maar mooier en duidelijker dankzij jullie geniale, doordachte posts. Ik ben fan!

Deel je mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s