De lente begint, maar ik stop

Lieve lezers, laat ik eens met de deur in huis vallen: ik kap ermee.

Toen Roel vorig jaar rond deze tijd voorstelde om met meerder mensen een blog bij te houden, stond ik vooraan om mee te schrijven. Ik hield al af en toe een eigen blogje bij, maar zonder motivatie kwam ik niet ver (wat resulteerde in meerdere keren een lange pauze). Dit leek me dus een goede oplossing: elke week één stukje schrijven en dat op een vast dag (voor mij vanaf het begin al donderdag) online gooien. Samen met Meike, Thijs, Roel, Lucas en Iris hebben we veel overlegd, gelachen en geschreven.

Vorig jaar besloot Lucas te stoppen. Op dat moment twijfelde ik ook al of ik dit nog wel zo leuk vond. Inspiratie (en de zin om te schrijven) kwam vaak pas twee uur voor de deadline opzetten, en veelal heb ik stukjes afgeraffeld omdat ik er gewoonweg geen zin meer in had. Ik zag het nut van het schrijven steeds minder in. De motivatie die ik hoopte te krijgen door met een groep te schrijven verdween, en ik voelde me enkel nog gedwongen om te schrijven. Dit klinkt allemaal natuurlijk erg dramatisch, maar het punt blijft: ik heb er geen plezier meer in. Dus stop ik ermee.

Er is nog niet geheel besloten wat er nu gaat gebeuren. Ik draai vanaf het begin al mee en ik zou ’t zonde vinden als ik niets meer kan betekenen voor deze blog. Achter de schermen proberen we zoveel mogelijk tijd vrij te maken om elkaar stukken na te kijken, en muggenziften over andermans schrijfsels heb ik altijd wel leuk gevonden. Ik ben nog niet geheel verdwenen, maar je zal mij hier niet meer elke donderdag zien.

Maar wie dan wel? Bij dezen gooien we er een open sollicitatie uit: WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE SCHRIJVER! Iemand die wél gemotiveerd is om wekelijks een stukje te schrijven. Iemand met een mening, die dit ook nog eens goed op het publiek kan overbrengen. Lijkt het je wat? Stuur ons een berichtje via twitter of laat hieronder een comment achter.

Ik heb enorm genoten van alle discussies die naar aanleiding van blogposts op allerlei media zijn ontstaan, en ben blij met iedereen die even de tijd heeft genomen om iets van mij te lezen.

So long, farewell.

– Elise.

Advertenties

3 reacties op ‘De lente begint, maar ik stop

  1. aleimonthimble 28 maart 2014 / 12:01

    Hmm. Als jullie me niet al te vervelend vinden wil ik op zich wel meedoen. Ik beloof dat ik mijn bakkes dan houd over het feminisme. :P

  2. Daan Kusen 30 maart 2014 / 21:28

    Hahha dat klinkt leuk! Ik ben wel geïnteresseerd! Wel jammer dat je stopt!

Deel je mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s