Een mededeling van huishoudelijke aard…

Welkom dames en heren! Om even in clichés te spreken: ‘we’ zijn weer ‘terug’! Ja, we hebben ons niet helemaal aan het zomerdraaiboek gehouden, maar so be it. Laten we onze blik richten op de toekomst! Er zijn nogal wat dingen die veranderen op deze blog waar we jullie via deze huishoudelijke mededeling van op de hoogte willen stellen.

– Omdat Lucas de blog heeft verlaten stroomt er vers bloed door de aderen van deze blog. Bij deze stellen we jullie voor aan Iris! Check gauw de ‘Over ons’ om meer over haar te weten te komen

– Meike verhuist per direct van de woensdag naar de vrijgekomen maandag. Iris neemt vanaf nu de woensdag voor haar rekening. Geen paniek, de rest van de schrijvers blijven op hun oude dag.

– We hebben een email (columnistenvancatan@gmail.com) en een Twitteraccount (@ColumnistenvanC)

– Er hangen meer veranderingen in de lucht waar we vooralsnog niets over kunnen zeggen. Zodra dat allemaal rond is zullen we jullie daarover inlichten.

– Maar het allerbelangrijkste is denk ik dat we vanaf vandaag weer gaan schrijven. Alle doordeweekse dagen zijn weer bezet en ook is er in de weekenden weer ruimte om iets opmerkelijks van het wereld wijde web te bespreken in de zogeheten Weekendbreaks.

Dus veeg het stof van uw beeldscherm, knal de link http://www.columnistenvancatan.wordpress.com weer onder uw favorieten of bladwijzers, dan verzorgen wij de rest! U hoort van ons!

Namens de vernieuwde voltallige redactie van Columnisten van Catan,

-Roel

Advertenties

Deel je mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s