Het nieuwe jaar, zonder mij.

Alle Columnisten zijn weer druk bezig met het voorbereiden voor dit jaar, nadat we allemaal een heerlijk kleurtje hebben gekregen in de zon. Een jaar dat vast weer vol met plezier, frustraties, verdriet en gewoon algeheel onbegrip zal zitten. Ik heb zelf besloten geen deel meer uit te maken van het aankomende jaar. Dit is mijn laatste stukje voor Columnisten van Catan, en mijn plek zal heel snel worden opgevuld.

De reden hiervoor is dat ik sinds het begin van de zomer ga beginnen met mijn blogs in beeld te brengen. Ik heb plezier in het vertellen van mijn frustraties, maar ik heb besloten dat een blog voor mij daar niet het beste medium voor is. Ik blijf uiteraard wel een trouw lezer, en ik ga gewoon lekker reageren in de comments.

Maar, gelukkig is er ook goed nieuws! Roel, Meike, Thijs en Elise zijn weer klaar om te beginnen. Op het moment zijn ze druk op zoek naar dingen die ze kunnen verbeteren, en ik weet zeker dat het ze ook gaat lukken! Wat het precies is, dat vertellen ze binnenkort helemaal zelf! Het zal niet lang meer duren voordat er weer dagelijks blogs op de website zullen staan!

En voor hen die me in de gaten willen houden, mijn naam zal binnenkort een linkje zijn!

Lucas.

Advertenties

Een reactie op “Het nieuwe jaar, zonder mij.

Deel je mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s