Gratis een extra taal leren

Je kent het wel: je ziet een interessante website, meldt je aan en vergeet vervolgens dat de site bestaat. Dat had ik ook met Duolingo, tótdat ik een emailtje kreeg met een leuke mededeling van deze website.

Op deze website kun je volledig gratis een nieuwe taal leren. Je meld je aan en je kunt direct beginnen. Ikzelf ben blijkbaar vorig jaar begonnen met Frans, maar was dit alweer vergeten. Sinds deze week ben ik er weer mee begonnen en het gaat lekker!

Het enige wat ik merk wat belangrijk is, is dat je ooit eens de basisprincipes van de taal moet hebben gehad. De website heeft er een klein beetje moeite mee om dingen op een duidelijke manier uit te leggen, dus het is fijn als je zelf ook enig idee hebt van hoe en wat. Oh, en je moet goed Engels kunnen gezien deze website volledig in het Engels werkt. Zo train je je Engels én bijvoorbeeld Spaans, Frans of Duits.

De site werkt verder ook met geluid, dus je hoort de juiste uitspraak. En je kan zelfs luisteren of je zelf alles wel naar behoren uitspreekt. Oh, en dat nieuwtje? Zoals alles en iedereen tegenwoordig heeft ook deze handige website een app. Gratis overal die nieuwe taal leren, handig!

Advertenties

2 reacties op ‘Gratis een extra taal leren

  1. Taal Cursus 1 augustus 2013 / 01:19

    Heeey bedankt voor de tip, wil zelf graag de taal Spaans leren en mijn engels is prima, dus ga dit zeker een keer proberen om te zien of het wat is.

Deel je mening!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s